FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha anjeun nyayogikeun sampel sateuacan kuring nempatkeun pesenan?

Sumuhun, sampel nu sadia, mangga mayar sampel jeung ongkos angkutan ku sorangan.

Anjeun nyadiakeun layanan ngaropéa?

Leres, kami nyayogikeun jasa OEM.Urang bisa ngaropea logo jeung bungkusan nurutkeun sarat Anjeun.MOQ anu disaluyukeun dumasar kana 1000pcs sareng gratis.

Naon jaminan anjeun pikeun produk anjeun?

Kami nyayogikeun garansi 5 yeas pikeun bagian listrik sareng perumahan, garansi 2 taun kanggo batré.

Naha lampu darurat sareng tanda kaluar tiasa dianggo di tempat anu beueus?

Leres, aranjeunna tiasa dianggo dina tempat anu beueus, tapi henteu baseuh.

Pikeun lampu darurat sareng tanda kaluar, naha anjeun nyayogikeun asesoris?

Sumuhun, kami nyadiakeun screws, hardware, snap fits na canopies pikeun tanda kaluar.Jeung pikeun lampu darurat, screws kaasup.

Naha sesah masang lampu darurat sareng tanda kaluar?

Henteu, éta gampang pisan, ngan 3 menit.Mun anjeun teu nyaho kumaha carana install, pls bebas ngahubungan kami.Kami bakal ngirim anjeun petunjuk manual.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Waktu pangiriman diperkirakeun 30-35 dinten saatos nampi pamayaran deposit.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Sedengkeun pikeun sampel, kami bakal nyarankeun Anjeun mayar ngaliwatan Paypal.Sedengkeun pikeun urutan formal, urang ngarojong T / T 50% deposit pembayaran sateuacanna sarta 50% kasaimbangan pembayaran saméméh kiriman.

Naon metode transportasi anjeun?

Urang bisa nyadiakeun pengiriman barang ku laut, hawa, express jsb Ieu gumantung kana sarat customer urang.

Naha anjeun nawiskeun diskon volume?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun diskon lamun kuantitas urutan leuwih 500pcs.

Naha anjeun nawiskeun produk tambahan anu henteu ditingalikeun dina halaman wéb anjeun?

Sumuhun, urang ngalakukeun.Upami anjeun peryogi barang-barang sanés, mangga wartosan kami.Simkuring hoyong cutatan pikeun rujukan anjeun.

Naon cara panggancangna kuring tiasa ngahubungi anjeun?

Whatsapp/Wechat: 008615338769965

Surélék: ck12@szchinaok.com

Rék gawé bareng jeung urang?


Whatsapp
Kirim surélék