TAROS KAMI

Kami ngarepkeun komunikasi sareng anjeun, sareng pikeun alesan ieu kami parantos ngadamel léngkah anu sasederhana mungkin.Mangga eusian formulir ieu sareng kirimkeun ka kami.Kami teras bakal ngahubungi anjeun pas mungkin.

T:+86-15338769965(Whatsapp/Wechat)

+86-18926510641(Whatsapp/Wechat)

F: 0086-755-23739055

Surélék:ck12@szchinaok.com

               ck6@szchinaok.com

Alamat: No.9038, Yikang, Jalan Huarong, Dalang, Kacamatan Longhua, Shenzhen, Cina

formulir kontak

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami


Whatsapp
Kirim surélék