Sarat & Kabijakan Privasi

SASALUXSarat Service jeung Kabijakan Privasi

SASELUX nyayogikeun seueur mangpaat pikeun para nasabah anu ngabutuhkeun babagi inpormasi pribadi ti para nasabah.SASELUX komitmen pikeun ngajaga sagala sareng sadaya inpormasi pribadi anu dikumpulkeun jalma-jalma anu nganjang ka halaman wéb kami sareng ngamangpaatkeun fasilitas sareng jasa online kami akurat, rahasia, aman sareng pribadi.Ku alatan éta, pasatujuan Kabijakan Privasi ieu bakal dilarapkeun ka SASELUX, sahingga eta bakal ngatur sagala na sagala ngumpulkeun data sarta pamakéanana.Ngaliwatan pamakéan https://www.sasitisfi.com/, anjeun didieu consenting kana prosedur data handap dinyatakeun dina pasatujuan ieu.

Émbaran dikumpulkeun

Situs wéb ieu ngumpulkeun sababaraha jinis inpormasi, kalebet:

(a) Inpormasi anu disayogikeun sacara sukarela anu tiasa kalebet nami, alamat, alamat email, jsb., anu tiasa dianggo nalika anjeun mésér produk sareng/atanapi jasa sareng pikeun nganteurkeun jasa anu anjeun pikahoyong.

(b) Inpormasi otomatis dikumpulkeun nalika nganjanghttps://www.sasitisfi.com/

Mangga yakin yén situs ieu ngan wajib ngumpulkeun informasi pribadi nu knowingly tur willingly nyadiakeun ku cara survey, formulir kaanggotaan réngsé, sarta surelek.Maksud situs ieu ngagunakeun inpormasi pribadi ngan ukur pikeun ngagaleuh anu dipénta sareng kagunaan tambahan anu disayogikeun dina situs ieu.

Pamakéan informasi dikumpulkeun

SASELUX tiasa ngumpulkeun sareng tiasa ngagunakeun inpormasi pribadi pikeun ngabantosan operasi halaman wéb kami sareng pikeun mastikeun pangiriman jasa anu anjeun peryogikeun sareng pamundut.Kadang-kadang, urang panginten peryogi nganggo inpormasi anu diidentipikasikeun pribadi salaku cara pikeun ngainpokeun anjeun ngeunaan produk sareng/atanapi jasa anu sanés anu sayogi pikeun anjeun ti www.sasitisfi.com.SASELUX ogé tiasa ngahubungi anjeun ngeunaan ngarengsekeun survey anu aya hubunganana sareng pendapat anjeun ngeunaan jasa ayeuna atanapi poténsial ka hareup anu tiasa ditawarkeun.

Unsubscribe atanapi Opt-Out

Kabéh pamaké jeung / atawa datang kawww.sasitisfi.comramatloka boga pilihan pikeun ngaeureunkeun narima komunikasi ti kami jeung / atawa cagar hak pikeun ngaeureunkeun narima komunikasi ku buletin.Unggal buletin anu kami kirimkeun ka anjeun ngandung tombol otomatis pikeun unsubscribe kana halaman wéb kami.Upami anjeun hoyong ngalakukeun ieu, kantun turutan pitunjuk dina tungtung e-mail anu dikirim ngaliwatan sistem ieu.Sanajan kitu, mangga pastikeun pikeun ngidinan e-mail transactional kami lamun rencana pikeun mesen ti kami di mangsa nu bakal datang.Upami teu kitu, inpormasi pesenan penting atanapi patarosan sareng file anjeun moal dikirim ka anjeun.

Parobahan kana pasatujuan Kabijakan Privasi

Kusabab parobihan téknologi sareng syarat pamasaran, SASELUX ngagaduhan hak pikeun ngapdet sareng/atanapi ngarobih syarat kawijakan privasi urang di hareup.Upami iraha waé waktos SASELUX mutuskeun ngagunakeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi dina file, dina cara anu béda pisan sareng anu dinyatakeun nalika inpormasi ieu mimitina dikumpulkeun, pangguna bakal langsung dibéjaan ku email.Pamaké dina waktos éta kedah gaduh pilihan naha ngijinkeun atanapi henteu ngagunakeun inpormasina dina cara anu misah ieu.

Narima Sarat

Ngaliwatan pamakean halaman wéb ieu, anjeun ku ieu nampi sarat sareng katangtuan anu diatur dina Perjangjian Kabijakan Privasi anu disebatkeun di luhur.Mun anjeun teu satuju sareng salah sahiji istilah ieu, anjeun kudu refrain tina pamakéan salajengna atawa aksés ka situs ieu.Salaku tambahan, anjeun terus-terusan ngagunakeun halaman wéb kami saatos ngeposkeun apdet atanapi parobihan kana syarat sareng kaayaan kami hartosna yén anjeun satuju sareng nampi parobihan sapertos kitu.

Taros Kami

If you have any questions or concerns about this Privacy Policy Agreement, please feel free to reach us via e-mail at ck12@szchinaok.com.


Whatsapp
Kirim surélék