AS Standar komérsial LED Kaluar Darurat Sign cahaya

Parameter

Jumlah modél: CR-7037
Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk
Input tegangan: 120/277V
Konsumsi kakuatan: 4W max.
Kaluaran: 1W max.
Batré 1.2V Nikel Cadmium
Waktos ngecas: 24 jam
waktos ngurangan: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 295 * 207.8 * 116mm


Rincian produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit emergency lights3
exit emergency lights2

Katerangan lengkep

① [Harga anu saé & Penawaran Gancang] SASALUX nyayogikeun harga pabrik sareng MOQ50PCS.Sarta kami bakal ngirim petik dina 1 jam sanggeus narima panalungtikan Anjeun.

② [Instalasi Gampang] Tunggal atanapi Ganda sisi, dipasang Universal: Sisi dipasang, siling dipasang sareng témbok dipasang ku kanopi anu dipingpin lampu kaluar darurat.Lampu tanda kaluar darurat cocog pikeun Lokasi Damp Indoor, tapi henteu baseuh sareng garing.Suhu operasi nyaéta 0-40 darajat Celsius.

③[Long Lasting] Héjo fluoresensi caang ngarah ngarojong tanda kaluar pikeun leuwih ti 50.000 jam umur na katempo ti nepi ka 100 suku jauh.Lampu LED SMD anu tahan lama sareng saklar uji sareng lampu indikator muatan.

④ [Suplai Daya Kuat] Batré cadangan nikel cadmium nyayogikeun langkung ti 90 menit nalika pareum listrik.waktos ngecas nyaeta 24 hours.The batré replaceable dipaké dina dipingpin lampu tanda kaluar darurat bisa recharged AC 120 / 277V leuwih ti 300 kali.

⑤ [Kualitas & Palayanan Dijamin] Produk ieu didamel tina perumahan ABS termoplastik suntik.Ku kituna éta pisan tahan seuneu.Unggal bagian tina tanda kaluar darurat bakal dipariksa saméméh kiriman ka anjeun.Urang nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga affordable dijamin ku jaminan 5 taun sarta rojongan sanggeus-jualan profésional.Urang nyadiakeun layanan OEM pikeun anjeun.Urang tiasa nyaluyukeun bungkusan sareng logo.Aya biaya tambahan pikeun ieu.Tapi upami kuantitas pesenan anjeun cukup ageung, ieu gratis.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék