Darurat LED Kaluar Lampu Combo

Parameter

Jumlah modél: CR-7082
Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk
Input tegangan: 120/277V
Konsumsi kakuatan: 3.5W max.
Kaluaran: 4W max.
Batré 3.6V Nikel Cadmium
Waktos ngecas: 24 jam
waktos ngurangan: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 500*184.5*108.34mm


Rincian produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit combo2

Katerangan lengkep

① [Harga anu saé & Penawaran Gancang] SASALUX nyayogikeun harga pabrik sareng MOQ50PCS.Sarta kami bakal ngirim petik dina 1 jam sanggeus narima panalungtikan Anjeun.

② [Gampang Dipasang] Lampu tanda kaluar darurat tiasa dipasang dina siling atanapi témbok.Sadaya asesoris bakal disiapkeun pikeun anjeun.Hal ieu dipaké dina beueus, tapi teu baseuh, jeung kaayaan garing;suhu operasi nyaéta 0-40 darajat Celsius.Upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana, mangga ngahubungi kami.

③ [Profesional Kaluar LED cahaya] The darurat kaluar kaluar tanda lampu combo diwangun dina 3.6V Nikel cadmium cadangan batré pikeun minimum 90 menit operasi darurat pikeun waktos ngecas pinuh, 0 ℃ -40 ℃ lokasi beueus indoor didaptarkeun.Éta peryogi 24 jam pikeun ngecas.

④ [50000 Jam Hirupna] 50000 jam umurna sareng 300 kali kanggo ngecas siklik, batré cadangan tiasa ngecas 300 kali sareng damel sahenteuna 27000 menit.Garansi 5 taun kanggo bagian listrik sareng perumahan, garansi 2 taun kanggo batré.Alat pencahayaan darurat profésional anu dipercaya.

⑤ [Aplikasi & Service] The LED Emergency EXIT Sign Light Combo tiasa dianggo dina sirkuit 120V / 277V, salaku lampu padumukan, komérsial sareng industri, sampurna pikeun lorong, koridor, rumah sakit, apartemen, mall balanja, supermarkét, sakola, hotél. , Réstoran, gudang, wangunan kantor, jsb Urang nyadiakeun layanan OEM.Urang bisa ngaropea produk pikeun anjeun.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék