UDC Atawa Batre Dioperasikeun Tanda Kaluar Darurat

Parameter

Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk

Input tegangan: 120-347V

Konsumsi kakuatan: 5W max.

Okaluaran: 3,5W max.

Batré 3.6V Nikel Cadmium

Waktos ngecas: 24 jam

waktos ngurangan: 90 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 346 * 230 * 59mm


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep

① [Kisah SASELUX] Salaku merek sadaya-sabudeureun, SASELUX parantos kalibet dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa lampu sareng produk listrik pikeun pasar di sakuliah dunya.Urang ngajaga standar luhur pikeun sakabéh produk ku nguji pikeun mastikeun yén kinerja pangalusna sarta lingkungan kaamanan.Ayeuna, kami di dieu pikeun anjeun, kalayan produk anu pangsaéna sareng harga anu kompetitif.

② [50000 Jam Hirupna] 50000 jam hirup sareng 300 kali muatan siklus mangrupikeun kaunggulan tina tanda kaluar anu dipimpin.Batré cadangan tiasa ngecas 300 kali sareng tiasa dianggo sahenteuna 27000 menit.5 yeas jaminan pikeun bagian listrik jeung perumahan, 2 taun jaminan pikeun batré.Éta mangrupikeun alat pencahayaan darurat profésional anu tiasa dipercaya.

③ [Profesional LED Kaluar Sign cahaya] 120V-347V AC operasi tegangan ganda universal.Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk.Ultra caang LED beureum sarta héjo.Diwangun dina batré cadmium 3.6V Nikel pikeun operasi darurat minimum 90 menit, maksimal 24 jam pikeun waktos ngecas pinuh, 0 ℃ -40 ℃ lokasi beueus jero rohangan dioperasikeun.

④ [Aplikasi Wide] Tanda kaluar seuneu tiasa dianggo dina sirkuit 120V / 347V, salaku bumi, pencahayaan komérsial sareng industri, sampurna pikeun lorong, koridor, rumah sakit, apartemen, gereja, mall balanja, supermarkét, sakola, hotél, pub , réstoran, gudang, wangunan kantor, jsb.

⑤ [100% Kapuasan Dijamin] Unggal tanda kaluar darurat anu dipingpin bakal lulus pamariksaan kualitas anu ketat sateuacan pengiriman, kami yakin yén anjeun bakal sugema ku perlengkapan lampu darurat urang, upami anjeun ngagaduhan masalah produk kami, tim jasa kami bakal ngawalon dina 24 jam.




Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék