Dua Kepala adjustable kaluar darurat combo

Parameter

Jumlah modél: CR-7085
Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk
Input tegangan: 120/277V
Konsumsi kakuatan: 1.2W max.
Kaluaran: 3W MAX
Batré 3.6V Nikel Cadmium
Waktos ngecas: 24 jam
waktos ngurangan: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 400 * 182 * 45mm


Rincian produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit combo emergency light

Katerangan produk

① [Harga anu saé & Penawaran Gancang] SASALUX nyayogikeun harga pabrik sareng MOQ50PCS.Sarta kami bakal ngirim petik dina 1 jam sanggeus narima panalungtikan Anjeun.

② [Jangka Umur & Iluminasi] Umur kombo tanda kaluar ieu 50000 jam.Batré pikeun cadangan anu dianggo dina tanda kaluar darurat ieu tiasa dieusi deui 300 kali sareng tiasa dianggo sahenteuna 27000 menit.Unggal muatan pinuh tiasa langkung ti 90 menit.Lampu sirah produk ieu tiasa diputer dina arah anu dipikahoyong.Sarta unggal sirah dilengkepan SMD LED caang, bisa caang nepi 100 paces jauh.Éta cocog pikeun Lokasi Damp Indoor, tapi henteu baseuh.

③ [Pasang Gampang]Kombo ieu tiasa dipasang dina témbok atanapi siling.Urang bakal nyiapkeun sagala fittings pikeun instalasi.

④ [Kualitas Tinggi] Kombo lampu kaluar darurat didamel tina perumahan ABS termoplastik suntik.Eta moal umur sanggeus sababaraha taun.Unggal bagian tina produk bakal dipariksa sateuacan pangiriman.Tombol tés sareng indikator parantos diuji 2000 kali.

⑤ [Layanan]Layanan OEM:

♥ Percetakan logo dina produk

♥ Warna awak produk ngaropéa

♥ kotak ngaropéa (packing) percetakan

♥ Warna cahaya ngaropéa

Sadaya jasa di luhur bakal ngahasilkeun biaya tambahan.Biaya bakal rupa-rupa nurutkeun kuantitas urutan na sarat ngaropéa.Upami kuantitas pesenan anjeun cukup ageung, ieu bakal gratis.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék