Lampu Darurat Titik Kembar Populer Di Filipina

Parameter
Jumlah modél: CK-170
Bahan: cold rolled steet sheet Input
Tegangan: 220V 50Hz Daya
konsumsi: 2 * 2 W
Batré: Batré litium
waktos ngecas: 20 jam
waktos ngurangan: leuwih 3 jam
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 270 * 80 * 300mm
Garansi: 2 taun

Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

① [CAHAYA DIPERCAYAI] Caang elit idéal pikeun lampu kakuatan cadangan darurat atanapi kaamanan di daérah komérsial, sapertos kolam renang, dek parkir, lorong, kantor, sareng seueur deui.Éta aman dianggo dina tempat anu beueus.

② [EFISIEN ENERGI] Ngandung sistem LED anu kuat pikeun umur 5 taun kalayan tabungan hémat énérgi, ditambah batré litium anu nyayogikeun 180 menit pamakean anu berkepanjangan upami aya pareum atanapi pareum listrik.

③ [BAHAN Awét] Dijieun tina lambaran baja anu digulung tiis anu pasti tetep kuat sareng fungsional tanpa gagal sapanjang siklus hirupna.

④ [MUDAH DIINSTAL] Teu kedah ngesang kalayan prosés pamasangan anu gancang sareng gampang anu otomatis ngahiji.Hadir sareng saklar uji diri pikeun gampang ngawas batré / kagagalan carjer.

⑤ [SPESIFIKASI] Nawarkeun tegangan ganda 110/240V AC input sareng 4 watt.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék