Rechargeable LED Darurat kaluar Sign

Parameter

Jumlah modél: CR-7008M

Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk

Input tegangan: 220-240V

Konsumsi kakuatan: 3W max.

Okaluaran: 1W max.

Batré 3.6V Nikel Cadmium

Waktos ngecas: 24 jam

waktos ngurangan: 90 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 310 * 257 * 110mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

① [50000 Jam Hirupna] Cadangan batré anu dianggo dina tanda kaluar komérsial ieu tiasa dicas deui 300 kali sareng tiasa dianggo sahenteuna 27000 menit.Unggal muatan pinuh tiasa dianggo sahenteuna 90 mnt, sababaraha modul tiasa tahan 180 mnt.Sareng umur tanda kaluar ieu 50000 jam.

② [Kualitas luhur] Tanda kaluar anu dipimpin ieu didamel tina bahan termoplastik.Ieu moal umurna saatos lami dianggo sareng ngajamin kateguhan unggal struktur salami instalasi sareng assembly.Tombol test dipaké dina tanda kaluar ieu geus undergone 1000 tés pikeun mastikeun yén tanda kaluar lighted otomatis bisa hurung salila gagalna kakuatan, sarta tombol test moal gagal sanggeus kakuatan datang deui.

③ [Garansi 5 Taun] Kami janji garansi 5 taun kanggo bagian listrik sareng perumahan, garansi 2 taun kanggo batré.Upami tanda kaluar darurat ngagaduhan masalah saatos ngagaleuhna, pls bebas ngahubungi kami.Kami bakal pariksa alesan pikeun anjeun sareng nawiskeun jasa saatos jual pikeun ngabéréskeun masalah anjeun.

④ [Rengse ngumpul dina 5 Mins] Tanda kaluar cocog pikeun témbok dipasang atanapi siling dipasang.Kantong pas bakal aya dina pakét babarengan, kalebet bracket, sekrup, film sareng manual instalasi.Jadi gampang pisan masang lampu kaluar.Lamun masih teu nyaho kumaha carana install eta, pls bebas ngahubungan kami.Urang ngajarkeun anjeun.

⑤ [Harga anu saé & Penawaran Gancang] SASALUX nyayogikeun harga pabrik sareng MOQ50PCS.Sarta kami bakal ngirim petik dina 1 jam sanggeus narima panalungtikan Anjeun.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Whatsapp
    Kirim surélék