Recessed LED Darurat Downlight Pikeun pasar AU

Parameter

Non-ngurusan Recess dipasang Darurat LED Turun Lampu pikeun koridor.
Anu loba dipaké dina aplikasi cahaya pikeun koridor.
LED CHIP kalawan lénsa kualitas alus
Cadangan batré kualitas luhur - Litium Beusi Fosfat (LiFePO4)
Efisiensi cahaya LED: 100lm / W
Total 3W.
Ukuran: 2.5"/4"
Aksésori: saklar tés sareng indikator muatan
Warna: Bodas / Hideung
Garansi pinuh 2 taun


Rincian produk

Tag produk

Katerangan lengkep
① [Kualitas Inovatif] Lampu handap darurat anu dipingpin tiis kana kabaran ku téknologi cahayana tepi anu ngaleungitkeun panas, kalayan cahaya kontinyu dina permukaan.Éta disatujuan ku standar SAA pikeun Australia.Sénsor toél pikeun "uji gampang" kakuatan cadangan batré darurat.Kualitasna saé pisan sareng durasi darurat nyaéta 2 jam.

② [Siap Darurat] Langit-langit dipingpin lampu handap darurat ngagabungkeun LEDs kuat jeung daya cadangan batré pre-integrated pikeun nganteurkeun 120 menit cahaya uninterrupted iraha daya kaluar.Diwangun-di cadangan batré hartina euweuh install aftermarket sarta tombol test terpadu ngajadikeun cék rutin basajan.

③ [Instalasi Gampang] Lampu LED recessed ultra ramping dipasang sareng dua klip tukang pas tekanan - henteu peryogi kaléng dipasang dina siling.Sampurna pikeun pamasangan beueus sareng soffit.Lampu, supir, sareng batré cadangan sadayana tiasa dicabut.

④ [Beberapa Dianggo] Lampu handap darurat ieu dianggo di ruang tamu, lorong, dapur sareng kamar mandi), hotél, perpustakaan, kantor, garasi, sareng daérah padamelan.Dipeunteun beueus sareng cocog pikeun pamasangan kamar mandi.

⑤ [Merek Diandelkeun] SASELUX ngajamin kualitas sareng bahan sareng garansi pengerjaan salami lima taun (ti tanggal pangiriman).Jaminan nyertakeun kaluaran cahaya, stabilitas warna, kinerja supir, sareng finish fixture.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék