Outdoor LED Seuneu Darurat Lampu Jeung Awak Aluminium

Parameter

* Jumlah modél: CR-7054

* Die-cast aluminium perumahan

* Lensa polikarbonat sareng pemantul eunteung

* Perlindungan IP65

* Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz

* Konsumsi Daya: 4.8W max

* Kaluaran: Super Bright COB LED 12W

* 1000lm pikeun mode umum

* 190lm pikeun mode darurat

* 4.8V 1800mAh Nikel Kadmium Baterai

*Waktos Nyadangkeun: > 90 menit

* Waktos ngecas: 24 jam

* Overcharge & Over-discharge panyalindungan

*Waktos konvérsi: <0,2 detik

* Suhu operasi: 0 ~ 40 ° C

* Diménsi: 265 * 160 * 98mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

① [CAHAYA DIPERCAYAI] Caangna idéal pikeun lampu kakuatan cadangan darurat atanapi kaamanan di daérah komérsial, sapertos kolam renang, dek parkir, lorong, kantor, sareng seueur deui.Éta aman dianggo dina tempat anu beueus.

② [EFISIEN ENERGI] Ngandung sistem LED anu kuat pikeun umur 10 taun kalayan tabungan hémat énergi, ditambah batré nikel-kadmium anu nyayogikeun 90 menit pamakean anu berkepanjangan upami pareum atanapi pareum listrik.

③ [BAHAN Awét] Ngawengku refractor prismatik kalayan perumahan aluminium die-cast pinuh disegel sareng ditutupan ku palapis bubuk parunggu poék anu ditutupan.

④ [MUDAH DIINSTAL] Teu kedah ngesang kalayan prosés pamasangan anu gancang sareng gampang anu otomatis ngahiji.Hadir sareng saklar uji mandiri anu tahan cai pikeun ngawaskeun batre / kagagalan pangecas gampang.

⑤Spésifikasi: Ngahasilkeun 1280 lumén pikeun nyaangan 5500K anu caang kalayan 2 LEDs (3 watt/masing-masing; 310 lumén dina kaayaan darurat)

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék