Warta

  • Kumaha Masang Lampu Darurat Track?Pls Tingali Ieuh!

    SASELUX Darurat LED Track Light * Philips LUXEON 5050 LED CHIP kalawan kualitas alus lénsa-D63 Klasifikasi * Top kualitas cadangan batré-Litium ron Fosfat (LiFePO4) * Total 3W * 3 fase-4 sistem rel kawat * Test switch jeung indikator muatan * Bodas / warna hideung *Auto-tes...
    Maca deui
  • Sawala ngeunaan aplikasi lampu darurat seuneu dina wangunan

    Sumber: Cina Kaamanan Dunya Network Seuneu lampu darurat mangrupa bagian penting tina wangunan panyalindungan seuneu komponén jeung asesoris, kaasup lampu darurat seuneu jeung lampu tanda darurat seuneu, ogé katelah cahaya darurat seuneu jeung indikasi évakuasi sig ...
    Maca deui
  • Naon fungsi lampu darurat?

    1. lampu darurat utamana dipaké dina kahirupan urang sapopoé.Éta ogé tiasa dianggo dina kaayaan darurat.Lampu darurat lampu darurat dibagi kana lampu tanda kaluar, lampu darurat bulkhead jeung lampu darurat titik kembar.2. Fungsi lampu darurat seuneu i ...
    Maca deui
  • Kalayan kauntungan kotor 40%, naha lampu darurat cerdas tiasa janten sagara biru anu énggal?

    Pencahayaan darurat sareng industri évakuasi calakan parantos ngajantenkeun pangwangunan anu gancang.Pernyataan solemn ngeunaan jahat nyitak ulang tulisan asli halaman wéb kami sareng ngahaja ngahapus kecap Insinyur Senior LED Numutkeun laporan, Bluebird ...
    Maca deui
  • Lampu darurat mangrupikeun panghalang kaamanan umum di Cina

    Cahaya darurat mangrupikeun fasilitas kaamanan penting pikeun gedong umum modern sareng gedong industri.Ieu raket patalina jeung kaamanan pribadi jeung kaamanan wangunan.Dina hal kahuruan atawa bencana sejenna dina wangunan jeung gangguan listrik, lampu darurat muterkeun hiji impor ...
    Maca deui
  • New LED Exit Sign For The Middle East Market

    Tanda Kaluar LED Anyar Pikeun Pasar Wétan Tengah

    Dear unggal sobat SASELUX, Ayeuna kami hoyong ngenalkeun tanda kaluar anyar kami pikeun Pasar Wétan Tengah.Data lambar sakumaha dituturkeun: Injeksi-kabentuk thermoplastic ABS perumahan UL-94V-0 rating seuneu, seuneu-tahan Input tegangan: 220-240V konsumsi kakuatan: 3W max.Kaluaran: 1W ...
    Maca deui
  • Chinese Spring Festival is coming!

    Festival Musim Semi Cina bakal datang!

    Hi every friend, Chinese spring festival is coming. Our holiday is from 1.22 to 2.8.  If you have any question during this time, pls send email to ck12@szchinaok.com. I will reply you at any time. On the occasion of the New Year, may SASELUX extend to you and yours our warmest greetings. Wishing ...
    Maca deui
  • Outdoor LED Emergency Light-Private Model

    Luar LED Darurat Lampu-Swasta Modél

    Halo sadayana!Kami hoyong ngenalkeun lampu darurat luar ruangan anu dipimpin.Punten parios langkung seueur inpormasi sapertos kieu: CIRI * Perumahan aluminium Die-cast * Lensa polikarbonat sareng pemantul eunteung * rating seuneu UL-94V-0, tahan seuneu * Perlindungan IP65 * Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz ...
    Maca deui
  • SASELUX-Lampu Kaluar Darurat Sareng Nyadangkeun Batré

    SASELUX ngagaduhan spesialis dina lampu darurat anu dipimpin langkung ti 10 taun.Sareng kami ngagaduhan seueur klien ageung, sapertos Eaton, Amazon, sareng Naffco.Simkuring boga pabrik urang sorangan pikeun ngahasilkeun sarta ngajual, OEM na ODM jasa disadiakeun.Model di handap ieu populer pisan di Peru: Injeksi-dijieun...
    Maca deui
  • Waterproof LED Twin Spot Emergency Light For UK Market

    Waterproof LED Kembar Spot Darurat Lampu Pikeun Pasar UK

    Hai sadayana!Kami hoyong ngenalkeun lampu kaluar darurat di handap ieu sareng cadangan batré ka anjeun.Parameter Input Tegangan: 220-240V AC 50/60Hz Bahan: PC AntiFire Kaluaran Power: 2X3W Waktos ngeusi batre: 24hours Waktos ngecas: 24 jam Batré: Ni-Cd batré 3.6V 4.5Ah O...
    Maca deui
  • How to install exit sign?

    Kumaha carana masang tanda kaluar?

    Sanggeus meuli tanda kaluar urang, meureun anjeun teu nyaho kumaha carana install eta.Ayeuna warta ieu tiasa ngabantosan anjeun kumaha masangna.Pls nengetan léngkah di handap ieu.PENTING SAFEGUARD BACA JEUNG TURUN SADAYANA PITUDUH KASELAMATAN 1. Tinjau deui diagram-diagram samemeh ngamimitian.2. Sadaya sambungan listrik ...
    Maca deui
  • Merry Christmas To You!

    Wilujeng Natal Ka Anjeun!

    Hai dulur, SASELUX hoyong ngawilujengkeun wilujeng sumping kanggo usum liburan anu bakal datang sareng hoyong ngahaturkeun Wilujeng Natal sareng Taun Anyar ka anjeun sareng kulawarga anjeun.Kami ogé hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun ngucapkeun hatur nuhun pikeun bisnis sareng dukungan anjeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Whatsapp
Kirim surélék