LED Darurat Kembar Spot Lampu 2 x 3W IP65 Self Test Fungsi

Parameter

Tegangan input: 220-240V AC 50/60Hz

Bahan: PC AntiFire

Kaluaran Daya: 2X3W

waktos ngeusi batre: 24 jam

waktos ngecas: 24 jam

Batré: batré Ni-Cd 3.6V 4.5Ah

Over-discharge Protection: Leres

Waktos darurat: langkung ti 3 jam

IP Kelas: 65

Ukuran: 310 * 325 * 72mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

①CAHAYA DIPERCAYAI: Kacaangan élit idéal pikeun lampu kakuatan cadangan darurat atanapi kaamanan di daérah komérsial, sapertos kolam renang, dek parkir, lorong, kantor, sareng seueur deui.Éta aman dianggo dina tempat anu beueus.

②EFISIEN ENERGY: Ngandung sistem LED anu kuat pikeun umur 10 taun kalayan tabungan hémat énergi, ditambah batré nikel-kadmium anu nganteurkeun180menit pamakean anu berkepanjangan upami aya pareum atanapi pareum listrik.

③BAHAN Awét: Dijieun tina polikarbonat tahan korosi, UV-stabilized sareng PC AntiFire anu pasti tetep kuat sareng fungsional tanpa gagal sapanjang siklus hirupna.

④ MUDAH DIINSTAL: Henteu kedah ngesang sareng prosés instalasi anu gancang sareng gampang anu otomatis ngahiji.Hadir sareng saklar uji diri pikeun gampang ngawas batré / kagagalan carjer.

⑤Spésifikasi: Nawarkeun tegangan ganda 220/240 AC input sareng 15-ultra LED bodas caang dina 3 watt.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék