Lampu Cadangan Batre Darurat LED

Ihtisar produk
Lampu cadangan darurat hadir sareng 12PCS SMD LED.Mibanda rentang tegangan pisan lega: 120-277V.Kaluaran max 2.4W.Sareng durasi darurat langkung ti 90 menit saatos gangguan listrik.Urang tiasa dianggo dina tempat anu beueus, henteu baseuh.Hirupna 50000 jam.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

* Jumlah modél: CR-7012

* Perumahan ABS termoplastik suntikan-dibentuk

* Pamasangan témbok

* Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz

* Super caang SMD LED 2x1.2W

* Batré Nikel Kadmium

* Tombol uji sareng lampu indikator muatan

* Waktos Nyadangkeun: ≥90minutes

*Waktos konvérsi: <0.2detik

* Kelas IP: IP20

* Isolasi: II, Rentang: 80m²

* Suhu Operasi: -10 ℃ ~ 40 ℃

* Overcharge & Over-discharge panyalindungan

* Ukuran: 260,8 x 105 x 59,2 CM

emergency battery backup lights2

Bungkusan

36*27.8*24CM

10 PCS / CTN

GW: 6,35 KG

NW: 6,00 KG

Katerangan lengkep

① [Murah & Kualitas Luhur] Lampu darurat didamel tina perumahan termoplastik anu didamel suntikan kalayan kelas rékayasa.Teu gampang ruksak nalika kaayaan emergent kajadian.Sareng harga kami kompetitif.

② [Batre Awét] Batré pikeun cadangan anu dianggo dina lampu darurat ieu tiasa ngecas 500 kali sareng tiasa dianggo sahenteuna 45000 menit.Cadangan batré tiasa tahan langkung ti 90 menit saatos dicas pinuh.

③ [Gampang dipasang] Lampu darurat tiasa dipasang dina témbok atanapi siling.Léngkah-léngkah masang saderhana.Kami bakal nyayogikeun anjeun manual instruksi.Anjeun tiasa terang status lampu darurat ngalangkungan tombol uji sareng lampu indikator muatan.Sadaya asesoris kalebet.

④ [Garansi 5 taun] Kami janji garansi 5 taun kanggo bagian listrik sareng perumahan, garansi 2 taun kanggo batré.Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan kualitas, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

⑤ [Pencahayaan Multi-Sudut] Kepala lampu LED tiasa disaluyukeun sareng henteu sorotan.Kalenturan arah cahaya ngidinan Anjeun pikeun nunjuk lampu dina ampir sudut 90 derajat.Lampu gede LED langsung jalan pas gagalna listrik.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék