Lampu Kaluar Darurat komérsial LED Combo

Parameter

Jumlah modél: CR-7089
Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk
Input tegangan: 120/277V
Konsumsi kakuatan: 3.5W max.
Kaluaran: 4W Max.
Batré 3.6V Nikel Cadmium
Waktos ngecas: 24 jam
waktos ngurangan: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 463.4*184.2*68.6mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

① [Spésifikasi Detil] Tanda kaluar darurat anu dipimpin didamel tina perumahan ABS termoplastik suntik.Cai mibanda 120V / 277V operasi tegangan ganda.Sareng kaluaranna maksimal 4W.Kombo lampu tanda kaluar ieu ngagaduhan dua sirah anu tiasa disaluyukeun. Anjeun tiasa muterkeun huluna ka arah mana waé anu anjeun pikahoyong.Sarta unggal lampu sirah diwangun-di caang SMD LED, bisa caang nepi 100 paces jauh.Ieu cocog pikeun lokasi beueus, tapi teu baseuh.

② [50000 Jam Hirupna] Batré Nikel Kadmium 3.6V anu dianggo dina kombo lampu kaluar darurat ieu peryogi 24 jam kanggo ngeusi pinuh.Jeung unggal muatan pinuh bisa lepas 90 menit pikeun operasi darurat.Umur tanda kaluar ieu 50000 jam.

③ [Instalasi 3 Mins] Kombo lampu tanda kaluar ieu mangrupikeun standar Amérika sareng nyumponan sarat kode wangunan.Anjeun tiasa sacara gampil lulus pamariksaan pemadam kebakaran sareng éta.Ogé, tanda kaluar anu dipimpin ieu gampang pisan dipasang, ngan peryogi 3 menit.Éta tiasa dipasang dina témbok sareng siling.Sadaya hardware sareng asesoris kalebet.

④ [Garansi 5 Taun] SASALUX nyayogikeun garansi 5 taun kanggo bagian listrik sareng perumahan lampu kaluar darurat anu dipimpin ieu, sareng garansi 2 taun kanggo batré.

⑤ [Ngeunaan SASELUX] Kalayan garansi 5 taun kanggo bagian listrik sareng perumahan, SASELUX ngahormatan dumasar di Amérika Serikat, nyayogikeun produk kualitas kelas munggaran kalayan harga anu berpatutan anu didukung ku para ahli. Urang ngajaga standar anu luhur pikeun sadaya produk ku nguji pikeun mastikeun kinerja pangalusna jeung lingkungan kaamanan.Urang kedah nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun lampu kaluar darurat.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék