LED Heads Adjustable Lampu Kaluar Darurat

Ihtisar produk
Dua kapala lampu darurat anu tiasa dicas deui ieu gaduh 12 SMD LED.The lifespan eta leuwih ti 50000 jam.120-277V tiasa dianggo pikeun lampu.Laju kakuatan max 3.5W.Éta diwangun-di cadangan batré 3.6V Ni-Cd pikeun durasi darurat langkung ti 90 menit.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

* Jumlah modél: CR-7033

* Perumahan ABS termoplastik suntikan-dibentuk

* Pasang témbok, siling dipasang

* Tegangan Input: 120/277VAC 60Hz

* Super caang SMD LED 2x1.75W

* Batré Nikel Kadmium

* Tombol uji sareng lampu indikator muatan

* Waktos Nyadangkeun: ≥90minutes

*Waktos konvérsi: <0.2detik

* Kelas IP: IP20

* Isolasi: II, Rentang: 80m²

* Suhu Operasi: -10 ℃ ~ 40 ℃

* Overcharge & Over-discharge panyalindungan

* Ukuran: 339,5 x 115 x 94,8 mm

led emergency light3

Katerangan lengkep

① [Pencahayaan Darurat] 120V-277V AC operasi tegangan ganda universal, rating seuneu 90V-0, perumahan ABS termoplastik suntik.Lampu darurat ieu diwangun dina batré kadmium 3.6V Nikel pikeun operasi darurat minimal 90 menit.Suhu operasi nyaéta -10 ℃ -40 ℃.

② [Kualitas Tinggi & Harga Wajar] Produk ieu didamel tina perumahan ABS termoplastik suntik.Kelas IP na nyaéta 20. Sareng tiasa dianggo dina lingkungan -10 ℃ ~ 40 ℃.Unggal bagian parantos diuji 2000 kali.Kualitas produk mangrupikeun hal anu paling penting, sareng kapentingan para nasabah mangrupikeun pertimbangan kadua urang.hargana lumrah.Kami bakal masihan anjeun harga pangsaéna.

③ [Gampang dipasang] Produk ieu gampang pisan dipasang, ngan ukur sababaraha menit.Pamasangan témbok sareng siling dipasang nyaéta cara pikeun masang.Kabéh fittings kaasup.Bakal aya manual pikeun anjeun.Ku kituna ulah salempang ngeunaan kumaha carana install eta.

④ [Sampel & Pangiriman] Urang tiasa nyayogikeun anjeun hiji atanapi dua conto sateuacan mésér.Tapi anjeun kudu mayar angkutan barang.Upami pesenan anjeun parantos nyumponan sarat MOQ kami, pengiriman barang sampel bakal dibayar ku kami.Biasana, cara transportasi: ku hawa, ku laut sareng express.

⑤ [Aplikasi] Lampu darurat LED tiasa dianggo di gudang, hotél, réstoran, bioskop, jsb.

commercial emergency light fixtures emergency battery backup lights emergency lighting led emergency light led emergency lights with battery backup two head emergency light

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék