IP65 Square Darurat Jauh Single Kepala

Parameter

Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk

Tegangan input: 3.6-24V

Konsumsi kakuatan: N/L

Kaluaran: 2.5W

NO Batré

Waktu ngecas: N/L

waktos ngurangan: N / L

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 179.3*115*115mm


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

①Remote low-profil ieu dirarancang ku hiji, sirah lampu pinuh adjustable.Ieu idéal pikeun outdoor ningkatna luhureun-panto na fits ketat sejenna dina jangkungna ningkatna handap.

②Remotet tahan cuaca (WP) nyaéta, termoplastik tahan dampak luhur, disegel sareng gasketed, bérés abu-abu sareng sirah lampu anu tiasa disaluyukeun pinuh.Pikeun dianggo di daérah anu beueus sareng baseuh.

③Remot ieu cocog sareng unit pencahayaan darurat.

④Harga pabrik borongan.

⑤2.5W total, LEDS bodas per sirah lampu.Pikeun pamakéan kalawan accu 3.6-24V.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék