Tur Pabrik

Prosés Kontrol Kualitas

Panginten anjeun hoyong terang upami pabrik urang ngarencanakeun produksi anu leres pikeun pesenan para nasabah, ku nimbangkeun waktos mésér sareng produksi kalungguhan, tenaga kerja, kapasitas anu sayogi, jsb., sareng gaduh sarana pikeun ngatur produksi dina musim puncak sareng upami pabrik ngajaga catetan anu saé dina -pangiriman waktos.Tim produksi kami ngagaduhan rencana mingguan dumasar kana paménta penjualan sareng kamampuan produksi, langkung ti 90% OTD kahontal.

Pabrik ngalaksanakeun kontrol prosés manufaktur ngaliwatan pamikiran dumasar-resiko, misalna dijieun parameter kontrol produksi, dijieun tindakan kontrol relevan jsb Tapi sababaraha SMT reflow kontrol kurva hawa teu dipigawé ogé.

Pabrik nyusun bahan anu leres, alat-alat, cek inline (dina interval 2 jam), 100% cek pinuh ku pamariksaan visual sareng uji kinerja numutkeun rencana.Sanajan kitu, 1, Kurangna susunan calibration pikeun sababaraha kurva hawa reflow garis SMT;2, Kurangna susunan tés ketebalan témpél solder sareng ngan ukur gumantung kana tés pagelaran produk;3, pikeun assembling garis, euweuh bukti nunjukkeun yén IPQC bisa dipigawé timely.

Pabrik diartikeun manufaktur WI perlu jeung inspeksi SOP, sampel rujukan jsb pikeun ngadalikeun release produk, tapi sakumaha niténan, sababaraha dokumén WI teu disebarkeun ka aréa on-situs, misalna daptar parameter torsi jsb Tim kualitas dipigawé FAI inspeksi per produksi masal, kaasup. cék visual, cék CDF, uji fungsi jsb.

The QA diartikeun sarta dilaksanakeun FQC SOP ngadalikeun inspeksi produk ahir, kaasup rencana sampling jeung AQL, item inspeksi jeung métode, prosés disposition of rejects.Item inspeksi FQC kaasup cek visual, test kinerja listrik, test sepuh, test kakuatan, test ukuran jeung sajabana rencana ORT nuturkeun pamundut customer sacara umum.

Sateuacan ngirimkeun barang ka konsumén, urang bakal ngalaksanakeun 100% inspeksi sareng AQL Sampling Inspection Standard.


Whatsapp
Kirim surélék