Pameran

Urang ngahadiran Canton Fair, Pameran Frankfurt sareng Pameran Hongkong jsb unggal taun.Jeung produk urang geus meunang eupan balik alus ti loba konsumén.Kami ngajual produk kami sareng nyayogikeun solusi pikeun distributor lampu, toko lampu, perusahaan pamasangan lampu, tukang listrik lampu, dealer lampu, perwakilan penjualan lampu, grosir lampu, pangecér lampu B ka C (Online).produk urang boga kualitas alus sarta harga kalapa.Wilujeng sumping patarosan anjeun!


Whatsapp
Kirim surélék