Héjo Running Man Lighted Exit Sign Combo

Parameter

Jumlah modél: CR-7020A

Perumahan ABS termoplastik suntik-dibentuk

Tegangan Input: 120/347V 60HZ

Konsumsi kakuatan: 6.5W max.

Okaluaran: 3.6W max.

Batré 3.6V Nikel Cadmium

Waktos ngecas: 24 jam

waktos ngurangan: 120 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 346 * 230 * 59mm

 


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

①【Harga alus"e Gancang】SASELUX nyadiakeun harga pabrik jeung MOQ50PCS.Sarta kami bakal ngirim petik dina 1 jam sanggeus narima panalungtikan Anjeun.
②【Instalasi Gampang】 Sisi tunggal, gampang dipasang: Siling dipasang sareng témbok dipasang ku asesoris anu kalebet.Kombo lampu tanda kaluar darurat cocog pikeun lokasi beueus jero rohangan, tapi henteu baseuh sareng garing.Suhu operasi nyaéta 0-40 darajat Celsius.
③【50000 Jam Lifespan】Héjo fluoresensi caang ngarah ngarojong ngajalankeun lalaki kaluar tanda pikeun leuwih ti 50,000 jam umur na katempo ti nepi ka 100 suku jauh.Lampu LED SMD anu tahan lama sareng saklar uji sareng lampu indikator muatan.Ieu pisan awét.
④【Sumber Daya Kuat】Batre cadangan nikel cadmium nyayogikeun langkung ti 120 menit nalika pareum listrik.waktos ngecas nyaeta 24 hours.The batré replaceable dipaké dina otomatis dipingpin lampu tanda kaluar darurat bisa recharged 120 / 347V leuwih ti 300 kali.
⑤【Kualitas & Palayanan Dijamin】Lampu kaluar darurat lalaki ieu didamel tina perumahan ABS termoplastik suntik.Ku kituna éta pisan tahan seuneu.Unggal bagian tina tanda kaluar lalaki ngajalankeun bakal dipariksa saméméh kiriman ka anjeun.Urang nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga affordable dijamin ku jaminan 5 taun sarta rojongan sanggeus-jualan profésional.Urang nyadiakeun layanan OEM pikeun anjeun.Urang tiasa nyaluyukeun bungkusan sareng logo.Aya biaya tambahan pikeun ieu.Tapi upami kuantitas pesenan anjeun cukup ageung, ieu gratis.

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék