LED Track dipasang Lampu Darurat

Parameter

Modeu operasi: Henteu dijaga

Suhu operasi: 0 ℃ ~ 50 ℃

Batré: LiFePO4, 6.4V, 1.5AH

Monitor ngecas: φ5mm LED héjo

Fasilitas Tés: Test-switch pikeun nguji mandiri

Instalasi: Track dipasang (3 fase-4 kawat sistem rel)

Warna: Bodas / Hideung

Fluks bercahaya: Lumileds, 5050, 2.7W-320LM / 3.5W-430LM

Sudut Lénsa: 20°/30°/45°/140°

suplai utama: 220-240 Vac, 50Hz / 60Hz

carjer: pinuh otomatis

Mangsa ngecas: ≥16 jam

Garansi: 3 taun

Durasi Darurat : 3 jam


Rincian produk

Tag produk

LED Track Mounted Emergency Light

Katerangan lengkep

✱5 taun jaminan dina fittings lagu darurat.

✱Pencahayaan darurat jalur LED ngan ukur operasi anu henteu dijaga.

✱Lampu darurat LED mandiri pikeun pamasangan lagu.

✱PC seuneu-bukti dipager jeung aluminium alloy radiator panas.

✱Batre cadangan kualitas luhur - Litium Beusi Fosfat (LiFePO4).

installation of track em light_00

Pabrik urang

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran urang

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertipikat kami

Certification


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Whatsapp
    Kirim surélék