Ngeunaan SASELUX

Profil Perusahaan

SASELUX mangrupakeun pabrik profésional produk lampu darurat lokasina di Cina, kaasup tanda kaluar, lampu darurat, supir darurat tur fans kémping.Kami parantos nampi tanggapan anu saé ti para palanggan.Pikeun ngamajukeun produk sareng jasa anu langkung saé, urang ngahadiran Pameran Canton, Pameran Frankfurt di Jerman sareng Pameran Hong Kong unggal taun.Urang tiasa nampi seueur palanggan unggal waktos.Salami anjeun gaduh sarat, urang tiasa nyadiakeun cutatan langsung!

Naha Milih Kami

"Kajujuran, Reliabiliti, Inovasi, sareng Enterprising" salaku nilai inti perusahaan kami parantos ngajantenkeun perusahaan kami pikeun ngembangkeun dina widang Lampu Darurat pikeun waktos anu lami sareng meunang sababaraha penghargaan.Kami salawasna taat kana strategi berorientasi pasar, terus-terusan ngaoptimalkeun produk sareng ningkatkeun téknologi.Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas pangalusna, harga kalapa, sarta jasa considerate.Kami salawasna pariksa produk sateuacan pangiriman.Upami aya masalah sareng produk saatos nampi, anjeun ogé tiasa ngahubungi kami pikeun pariksa.Proyék OEM sareng ODM mangrupikeun anu pangsaéna.Upami pesenan cekap ageung, urang tiasa ngarobih bungkusan sareng labél produk gratis.Urang ogé boga pabrik badag urang sorangan.Aya 200 pagawe di pabrik urang.Janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan pasokan barang.

Tim perusahaan kami profésional sareng sabar.Urang bisa ngajawab masalah konsumén kacida alusna.Janten upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk kami, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyiptakeun merek anu pangsaéna sareng ningkatkeun jasa, kami terus ningkatkeun skala perusahaan sareng ningkatkeun kompetensi inti.

Aya patarosan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!Wilujeng sumping pesen naon waé!


Whatsapp
Kirim surélék