Koléksi Diulas

Tim Kami

SASELUX mangrupikeun profésional Produsén sareng eksportir produk lampu darurat, anu diproduksi di pabrik Cina sareng dijual ka nagara anu béda-béda kalayan harga pabrik sareng jasa anu puas..Kami ngabantosan nyiptakeun lingkungan cahaya anu terang sareng kaamanan.

"Kajujuran, Reliabiliti, Inovasi, sarta Enterprising" salaku nilai inti kami geus diaktipkeun parusahaan urang pikeun ngembangkeun dina widang cahaya darurat sadaya waktu jeung meunang sababaraha honors.Kami salawasna taat kana strategi berorientasi pasar, terus-terusan ngaoptimalkeun produk sareng ningkatkeun téknologi.Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas pangalusna, harga kalapa, sarta jasa considerate.Tim kami profésional sareng sabar.Urang bisa ngajawab masalah konsumén kacida alusna.Janten upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk kami, mangga ngahubungi kami.Pikeun nyiptakeun merek anu pangsaéna sareng ningkatkeun jasa, kami terus ningkatkeun skala perusahaan sareng ningkatkeun kompetensi inti.

Kantor kami di No.9038, Yikang, Huarong Road, Dalang, Longhua, Shenzhen, Cina.Manajer kami Mr. Zhang sareng sadaya staf ngabagéakeun anjeun nganjang ka perusahaan kami sareng ngawangun hubungan bisnis jangka panjang.

Tempo deui +
Whatsapp
Kirim surélék